coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk

Individuele en team coaching

We leven in een complexe wereld en worden dagelijks geconfronteerd met struikelblokken thuis, op de werkvloer of binnen de schoolmuren. Net daarom vervult Faresa de rol van psychosociale welzijnspartner. Met een variëteit aan coaching spelen we een belangrijke rol in het bijdragen tot veerkracht en dit met aandacht voor welzijn op school en welzijn op het werk.

 

Coaching voor welzijn op school

Zowel voor lager, secundair als hoger onderwijs is Faresa een unieke partner. Via individuele coaching of begeleiding in groep verbeteren we het geestelijk welzijn op school. We handelen preventief en curatief om psychologische problemen te behandelen. Denk aan faalangst, pestgedrag, angsten en depressie of het opvangen van emoties bij aangrijpende gebeurtenissen. Onze psychologen ondersteunen daarnaast kinderen met leerproblemen via remedial teaching en versterken sociale vaardigheden via individuele coaching. Bovendien kan je een studiedag organiseren of een beleid uitwerken omtrent een issue.

 

Coaching voor welzijn op het werk

Faresa beschikt over expertise in het detecteren, vermijden en oplossen van psychosociale problemen bij werknemers. Om welzijn op het werk tot het hoogste niveau te tillen, stellen wij een evidence based coaching voor op maat van je bedrijf. Door middel van individuele coaching of teamcoaching leren we werknemers enerzijds omgaan met pesten of stress en bieden we bemiddeling bij conflicten. Anderzijds kan je het beleid vormgeven om moeilijkheden te voorkomen die psychotherapie vereisen (bijvoorbeeld coaching over burn out preventie). Verder is het employee assistance program een sterke troef van Faresa. Dit begeleidingsprogramma kan op jaarbasis aangewend worden als coaching.

 

Individuele coaching

Jong of oud, werknemer of bedrijfsleider, onze individuele coaching is op maat gemaakt. Of je het nu moeilijk hebt met stress op het werk, het leggen van sociale contacten of piekeren, onze psychologen begrijpen dat je heel wat moeilijkheden in je levensloop kunt ervaren en geven daarom een deskundig duwtje in de rug.

 

Schakel Faresa in voor jouw coaching

Remedial teaching, leren omgaan met pesten, sociale vaardigheidstraining, bemiddeling… Bij Faresa heb je de keuze uit verschillende toepassingen van coaching. Wil jij het welzijn op het werk of op school verhogen via onze individuele coaching of team coaching? Met al je vragen kan je terecht op info@faresa.be! Meer over het employee assistance program ontdek je hier.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk welzijn op school

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk welzijn op school

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55