coaching individuele coaching trainingen faalangst

Individuele coaching of in groep?

Merk je bij jezelf of je kind op dat een aantal vaardigheden ontbreken of dat een aantal aanhoudende processen zoals piekeren of perfectionisme storend werken? Dan zijn onze trainingen of coaching in groep een oplossing! We gaan met je kind of jou en een groep van lotgenoten aan de slag om de uitdagingen die zich voor doen het hoofd te bieden. Onze trainingen zijn steeds gericht op het stimuleren van groei en kunnen op zichzelf gevolgd worden of aanvullend bij therapie.

 

 

Wat is coaching in groep?

Met coaching of trainingen in groep wil Faresa stimuleren dat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een veilige sfeer, ervaringen kunnen uitwisselen en samen vooruitgang kunnen maken onder professionele begeleiding. Het voordeel van in groep te werken is dat er sociale steun vanuit de groep volgt en dat de aangeleerde vaardigheden geoefend of besproken kunnen worden met de groep. Dit werkt helend omdat men beseft dat men niet de enige is die met bepaalde moeilijkheden kampt.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

De thema’s die aan bod komen bij de coaching in groep zijn piekeren, zelfcontroletraining, sociale vaardigheden, assertiviteit, faalangst, acceptatie en mindfulness.

Toch liever individueel?

Faresa is een expert in het bieden van coaching in groep, maar we zijn net zo goed in het individueel met jou aan de slag gaan. Sommige thema’s zijn makkelijker te bespreken als men een veilig gesprek alleen met een professional heeft. Een combinatie van individuele begeleiding en coaching in groep kan natuurlijk ook. Ben je geïnteresseerd in onze coaching in groep of wil je meer weten over een individuele coaching over omgaan met stress? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@faresa.be.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.
coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55