coaching individuele coaching trainingen faalangst

Individuele coaching of in groep?

Merk je bij jezelf of je kind op dat een aantal vaardigheden ontbreken of dat een aantal aanhoudende processen zoals piekeren of perfectionisme storend werken? Dan zijn onze trainingen of coaching in groep een oplossing! We gaan met je kind of jou en een groep van lotgenoten aan de slag om de uitdagingen die zich voor doen het hoofd te bieden. Onze trainingen zijn steeds gericht op het stimuleren van groei en kunnen op zichzelf gevolgd worden of aanvullend bij therapie.

 

 

Wat is coaching in groep?

Met coaching of trainingen in groep wil Faresa stimuleren dat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een veilige sfeer, ervaringen kunnen uitwisselen en samen vooruitgang kunnen maken onder professionele begeleiding. Het voordeel van in groep te werken is dat er sociale steun vanuit de groep volgt en dat de aangeleerde vaardigheden geoefend of besproken kunnen worden met de groep. Dit werkt helend omdat men beseft dat men niet de enige is die met bepaalde moeilijkheden kampt.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

De thema’s die aan bod komen bij de coaching in groep zijn piekeren, zelfcontroletraining, sociale vaardigheden, assertiviteit, faalangst, acceptatie en mindfulness.

Toch liever individueel?

Faresa is een expert in het bieden van coaching in groep, maar we zijn net zo goed in het individueel met jou aan de slag gaan. Sommige thema’s zijn makkelijker te bespreken als men een veilig gesprek alleen met een professional heeft. Een combinatie van individuele begeleiding en coaching in groep kan natuurlijk ook. Ben je geïnteresseerd in onze coaching in groep of wil je meer weten over een individuele coaching over omgaan met stress? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@faresa.be.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55