coaching individuele coaching trainingen faalangst

Individuele coaching of in groep?

Merk je bij jezelf of je kind op dat een aantal vaardigheden ontbreken of dat een aantal aanhoudende processen zoals piekeren of perfectionisme storend werken? Dan zijn onze trainingen of coaching in groep een oplossing! We gaan met je kind of jou en een groep van lotgenoten aan de slag om de uitdagingen die zich voor doen het hoofd te bieden. Onze trainingen zijn steeds gericht op het stimuleren van groei en kunnen op zichzelf gevolgd worden of aanvullend bij therapie.

 

 

Wat is coaching in groep?

Met coaching of trainingen in groep wil Faresa stimuleren dat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een veilige sfeer, ervaringen kunnen uitwisselen en samen vooruitgang kunnen maken onder professionele begeleiding. Het voordeel van in groep te werken is dat er sociale steun vanuit de groep volgt en dat de aangeleerde vaardigheden geoefend of besproken kunnen worden met de groep. Dit werkt helend omdat men beseft dat men niet de enige is die met bepaalde moeilijkheden kampt. Faresa stelt haar trainingsaanbod najaar 2016 - voorjaar 2017 voor.

 

Wat?

De thema’s die aan bod komen bij de coaching in groep zijn piekeren, zelfcontroletraining, sociale vaardigheden, assertiviteit, faalangst, acceptatie en mindfulness.

 

Kinderen en jongeren

Meer weerbaar worden, 13-17 jaar
training sociale vaardigheden en assertiviteit

Een training voor kinderen of jongeren die moeite hebben om voor hun mening op te komen, neen te zeggen, problemen met anderen op te lossen, kritiek krijgen of geven. Op een interactieve wijze wordt nagegaan met welke situaties de deelnemers het moeilijk hebben en er wordt in groep geoefend met o.a. opkomen voor je eigen mening, neen leren zeggen, weigeren, kritiek geven of krijgen. Op deze manier wordt in een veilige context geleerd wat sociale vaardigheid of assertiviteit is en wordt er op een betere manier mee omgaan.

Doelgroep
jongeren van 13 tot 17 jaar (en ouders) = 1e ,2e ,3e, 4e, 5e, 6e middelbaar

Wanneer
11 januari – 1 maart 
Donderdagavond in Hasselt tussen 18u30 en 20u

11 januari 2018
18 januari 2018
25 januari 2018
1 februari 2018
15 februari 2018
22 februari 2018
24 februari 2018 (zaterdag van 15u tot 16u)
1 maart 2018

 

Kostprijs:
320€ (7 + 1 oudersessie)
Incl. Materiaal en outtakegesprek
Excl. Intakegesprek van 55€
 

Hoe inschrijven?
Via trainster Evelien Luyckx (evelien.luyckx@faresa.be) kan een afspraak voor een intakegesprek (50 min.) worden gemaakt. Bij deze intake is het de bedoeling dat we de deelnemer al wat leren kennen, eveneens worden praktische vragen van de deelnemers besproken en wordt er dan beslist of de training iets voor deze persoon is, waarna deze kan starten met de training. 

 

Vrijblijvende gratis infosessie:
Woensdag 6 december 2018 van 18u30 tot 19u30 Inschrijven via evelien.luyckx@faresa.be en dit ten laatste op vrijdag 1 december 2018


Extra vermeldingen:
Aantal deelnemers: max. 8 Opmerking: zoals u kan zien is het aantal deelnemers voor deze training beperkt, u hoeft niet te wachten tot na de infosessie om een intakegesprek in te plannen. Als u ervan overtuigd bent dat deze training geschikt is voor uw jongeren, kan u meteen een afspraak maken met Evelien Luyckx voor een intakegesprek.

Meer weerbaar worden, 7-12 jaar
training sociale vaardigheden en assertiviteit

Een training voor kinderen of jongeren die moeite hebben om voor hun mening op te komen, neen te zeggen, problemen met anderen op te lossen, met kritiek te krijgen of te geven. Op een interactieve wijze wordt nagegaan met welke situaties de deelnemers het moeilijk hebben en er wordt in groep geoefend met o.a. opkomen voor eigen mening, neen leren zeggen, weigeren, kritiek geven of krijgen. Op deze manier wordt in een veilige context geleerd wat sociale vaardigheid of assertiviteit is en er op een betere manier mee omgaan.

Deelnemers:
kinderen van 7 tot 12 jaar (en ouders) = kinderen t.e.m. het 6e leerjaar

Wanneer
10 januari 2018
17 januari 2018
24 januari 2018
31 januari 2018
14 februari 2018
21 februari 2018
24 februari 2018 (zaterdag van 13u30 tot 14u30)
28 februari 2018  

 

Kostprijs:
320€ (7 + 1 oudersessie)
Incl. Materiaal en outtakegesprek
Excl. Intakegesprek van 55€

 

Hoe inschrijven:
Via trainster Evelien Luyckx (evelien.luyckx@faresa.be) kan een afspraak voor een intakegesprek (50 min.) worden gemaakt. Bij deze intake is het de bedoeling dat we de deelnemer al wat leren kennen, eveneens worden praktische vragen van de deelnemers besproken en wordt er dan beslist of de training iets voor deze persoon is, waarna deze kan starten met de training.

 

Vrijblijvende gratis infosessie:
Woensdag 6 december 2018 van 18u30 tot 19u30

 Inschrijven via evelien.luyckx@faresa.be en dit ten laatste op vrijdag 1 december 2018

 

Extra vermeldingen:
Aantal deelnemers: max. 8
Het aantal deelnemers voor deze training is beperkt, u hoeft niet te wachten tot na de infosessie om een intakegesprek in te plannen. Als u ervan overtuigd bent dat deze training geschikt is voor uw jongeren, kan u meteen een afspraak maken met Evelien Luyckx voor een intakegesprek.

 

Toch liever individueel?

Faresa is een expert in het bieden van coaching in groep, maar net zo goed om individueel met jou aan de slag te gaan. Sommige thema’s zijn makkelijker te bespreken als men een veilig gesprek alleen met een professional heeft. Een combinatie van individuele begeleiding en coaching in groep kan natuurlijk ook. Ben je geïnteresseerd in onze coaching in groep of wil je meer weten over een individuele coaching over omgaan met stress? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@faresa.be.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
coaching individuele coaching trainingen faalangst sociale vaardigheden

Faresa Antwerpen
03/294 73 02

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
016/46 80 55

Faresa Brussel
0800/63 889

Faresa Geel
014/73 83 87

Faresa Dilsen-Stokkem
089/21 48 58

Faresa Genk
089/36 73 30