Loopbaanbegeleiding

Als je altijd doet wat je altijd deed
Zal je altijd krijgen wat je altijd kreeg
Wil je verandering?
Dan zal je andere dingen moeten doen


Is loopbaanbegeleiding iets voor mij?


Loopbaanbegeleiding helpt jou als werknemer, freelancer of (startende) ondernemer om een antwoord te vinden op je loopbaanvragen. Vragen zoals deze, komen ze je bekend voor?

 • Wil je stilstaan bij je loopbaan, om dan weer bewust vooruit te gaan?
 • Wil je weten waar je goed in bent, wat je graag doe, wat je talenten zijn? 
 • Ben je op zoek naar waar je nog in kan groeien en wat je uitdagingen zijn?
 • Ben je nieuwsgierig naar wat je energie geeft en naar wat het net vreet?
 • Snak je naar een goede balans tussen werk en prive?
 • Wil je professioneel iets anders, maar weet je niet wat? 
 • Weet je wat je wil, maar niet hoe dit te bereiken of durf je de stap niet te zetten? 
 • Lig je wakker van je werk? 
 • Lig je al enkele maanden thuis met een burn-out en weet je niet wat te doen?
 • Ben je op zoek naar een nieuwe job?
 • Heeft je job/bedrijf een negatief effect op je welzijn, privéleven…? 
 • Denk je er aan om terug te gaan studeren?
 • Heb je problemen op je werk maar weet je niet hoe daar juist mee om te gaan?
 • Heb je interesse in wonen en werken in het buitenland, maar weet je niet waar te beginnen?Maak kennis met onze coaches

Kies een coach en contacteer haar rechtstreeks voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of neem contact met ons secretariaat: 011/75 80 55 of loopbaanbegeleiding@faresa.be

 

 

Ilona Becks An Nackom Ann Van den Eynde Mieke Borghgraef Lieve Dillen
0476 52 72 53 0497 36 20 87 0473 62 80 27 0478 59 50 48  0474 81 67 79
ilona.becks@faresa.be              an.nackom@faresa.be   ann.vandeneynde@faresa.be mieke.borghgraef@faresa.be lieve.dillen@faresa.be
Hasselt - Geel - Leuven Hasselt - Leuven                Antwerpen - Mechelen                 Antwerpen - Mechelen - Brussel    Brussel

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding bij Faresa is altijd individueel en op maat, jij en jouw loopbaanvraag staan centraal, want elke persoon en elke vraag is uniek. Afhankelijk van jouw loopbaanvragen gebruiken onze loopbaancoaches een methode en stellen ze jou, de vragen die jij nodig hebt om meer inzicht te krijgen in je loopbaan, jezelf, je werksituatie, om zo tot een oplossing te komen, je mogelijkheden te ontdekken, je perceptie te verruimen, zodat je bewuste keuzes kan maken. De loopbaanbegeleiding bij Faresa onderscheidt zich van andere coachings door een veel sterkere klemtoon en deskundigheid van de werkaspecten die je welzijn onderuit halen, maar die niet noodzakelijk moeten leiden tot een andere job of werkgever. Je hebt misschien op je werk te maken met situaties met een leidinggevende of collega die je zorgen baten, je kan je mening en grenzen moeilijk onder woorden brengen of durft ze niet te communiceren, een gebrek aan motivatie of stress en burn out staan je welzijn op het werk in de weg.

 

GETUIGENISSEN:

De loopbaanbegeleiding heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven. Door de loopbaancoaching heb ik een lange termijn visie en inzichten gekregen die me op korte termijn helpen. Mijn perceptie is verruimd en ik ben me nu bewust van de zaken waar ik tegen aanloop en heb tools ontvangen hoe ik deze kan aanpakken. Ik ben erg dankbaar. -Marleen Van Eygen- Door het volgen van de loopbaanbegeleiding, heb ik meer inzicht gekregen op wat ik wil en belangrijk vind in mijn loopbaan. Ik weet nu ook beter hoe ik mijn zoektocht naar een passende job moet voeren bijvoorbeeld welke zoekmethodes ik kan gebruiken, via welke kanalen en manieren - Jolien-Verantwoordelijke loopbaanbegeleiding Faresa
loopbaanbegeleiding@faresa.be

 

Je dient het zelf te doen, niet alleen te doen 


 

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55