online therapie therapie burn out blended care

Online tools

Bij Faresa streven we ernaar om onze kennis en expertise laagdrempelig te houden en dit met het oog op innovatie. Met blended care brengen we efficiëntie, bereikbaarheid, persoonlijk contact en steun op lange termijn samen. Wat mag je je daar nu bij voorstellen? Faresa biedt psychologische begeleiding door face-to-face contact, online therapie en mobiele apps aan elkaar te linken.

 

Online tools voor problemen en verhogen veerkracht

Heel wat mensen hebben het moeilijk om de eerste stap naar een psycholoog te zetten. Het is precies daarom dat Faresa via blended care online tools aanreikt voor online therapie. Heb jij al gehoord van het ELF-platform©? E-learning Faresa of ELF© is een vernieuwend online platform waarbij zowel individuen als werknemers zich anoniem kunnen inloggen. Deze vorm van online therapie werd gedigitaliseerd met video’s en kan aangewend worden voor deskundige raadpleging omtrent bepaalde problemen of groeikansen. Interessant hierbij is dat je deze online therapie als werkgever aan je personeel kunt aanbieden binnen het employee assistance program van Faresa. Welke problematieken komen nu aan bod? Dat gaat van een burn-out, depressie, verzuim tot faalangst. ELF© kan dus niet enkel in een onderwijscontext ingeschakeld worden, ook leidinggevenden kunnen er burn-outsignalen mee detecteren.

 

Online therapie via BurnOutAid of BOA©

Steeds meer mensen worden tijdens hun loopbaan geconfronteerd met een burn-out. Via blended care focussen we op burn-outpreventie en curatie aan de hand van online therapie. Hoe? Met onze gepersonaliseerde BurnOutAid app, beschikbaar voor iOS en Android. Zowel voor werknemer als werkgever stellen we een risicoanalyse voor een burn-out ter beschikking. Denk hierbij aan een vragenlijst met 15 items waarbij de burn-outsymptomen, werkfactoren en gedragskeuzes van de werknemer worden gemeten, feedback over jouw vooruitgang en follow-up op lange termijn. Daarnaast zijn er verschillende behandelingsmodules die je kan gebruiken om aan zelfmanagement van burn-outrisico’s te doen. Wil je meer over deze online therapie weten? Contacteer ons via info@faresa.be.

 

Blended care maakt therapie laagdrempelig

Aan de hand van het blended care concept introduceert Faresa een schaalbare oplossing voor organisaties. Via online therapie krijgt iedereen de toegang tot psychologische ondersteuning bij een depressie, burn out, faalangst of verzuim. Bovendien is aanvullende communicatie met onze psycholoog steeds mogelijk.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

online therapie therapie burn out blended care psycholoog

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.
online therapie therapie burn out blended care psycholoog

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55