opleiding leidinggeven leidinggeven opleiding stress

Onze opleiding leidinggeven

Ben je op zoek naar een gezonde balans tussen resultaatgericht en mensgericht werken? Faresa richt zich met de praktijkgerichte opleiding leidinggeven tot zowel nieuwe als ervaren leidinggevenden en bedrijfsleiders. Aan de hand van vier korte, efficiënte modules verstrekken we de bouwstenen om op een gezonde manier leiding te geven. Tijdens deze opleiding leidinggeven leren we je dat gezond voor je organisatie gelijk staat met gezond voor jezelf en je team.

 

In groep of op maat

Faresa is de partner bij uitstek om je leiderschapskwaliteiten te versterken. Als leidinggevende heb je de keuze tussen twee types opleidingen: een open opleiding leidinggeven enerzijds en een opleiding op maat anderzijds. Wat is nu het verschil? De open opleiding leidinggeven is toegankelijk voor iedereen via inschrijving en omvat vier vaste modules die je in groep doorloopt. Hierbij word je individueel gecoacht met toepassingen van de kennis op basis van je eigen casus. Verkies je een aanpak op maat van jouw bedrijf? Dan vertrekken we van de specifieke bedrijfsdoelstellingen om vervolgens een gedragskaart voor de leidinggevende samen te stellen. Dit met het gewenst gedrag van de werknemers in het achterhoofd. Met onze aanpak willen we maximaal aansluiten bij de eigenheid van jouw organisatie, de opleiding wordt vorm gegeven in samenspraak met jouw HR-dienst. Daarnaast komen leiderschap ontwikkelen en de verschillende leiderschapsstijlen aan bod. We lichten de troeven van soorten leiderschap, zoals participatief leiderschap, inspirerend leiderschap en coachend leiderschap, toe.

 

Vier modules

Centraal in onze opleiding leidinggeven staat effectief leiderschap ontwikkelen in combinatie met stress- en burn-outpreventie. Aan de hand van vier modules behandelen we de volgende thema’s: een gezonde basis creëren voor leidinggeven, voldoening halen uit je doelstellingen, omgaan met je eigen frustratie en stress in je team verminderen. Met elk van deze modules verhoog je de controle over een belangrijk aspect van je job als leidinggevende, zodat je effectiever wordt en de risico’s op stress en burn-out in de hand houdt. Waar hebben we het dan concreet over in de opleiding leidinggeven? Het opbouwen van goede werkrelaties, opstellen van motiverende doelstellingen, omgaan met reacties van je werknemers en het verlagen van risico’s voor stress.

 

Kwaliteitsvolle opleiding leidinggeven

Een opleiding leidinggeven bij Faresa staat voor kwaliteit. Faresa heeft met zijn academische insteek niet enkel een uitgebreide kennis omtrent leidinggeven in huis, we bezitten ook het Europees kwaliteitslabel Qfor voor opleidingen en consulting. Daarnaast kan je genieten van terugbetaling via de KMO-portefeuille voor onze opleiding leidinggeven en kunnen werknemers gebruik maken van opleidingscheques.

Indien interesse, stuur een e-mail naar B2B@faresa.be of vul je gegevens hier in https://forms.gle/qRG3DydC3djvhM7U8.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

opleiding leidinggeven leidinggeven opleiding stress leiderschap ontwikkelen

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
opleiding leidinggeven leidinggeven opleiding stress leiderschap ontwikkelen

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55