opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out

Onze opleidingen

Je leiderschapskills bijschaven, een burn-out voorkomen en behandelen, verzuim op een effectieve manier aanpakken of conflictsituaties op de werkvloer oplossen. Het Faresa team heeft een uitgebreide kennis in huis omtrent deze problematieken en is een unieke partner in het geven van professionele opleidingen. We stellen ons aanbod voor!

Uitgebreid aanbod aan opleidingen

Faresa verleent een wijde waaier aan theoretisch onderbouwde opleidingen voor zowel werknemers als bedrijven. Wat behoort nu precies tot ons aanbod? Een opleiding leidinggeven, opleiding burn-out, opleiding verzuim en cursus conflictbemiddeling. Hierbij baseren wij ons steeds op gedragstherapeutische principes waarvan de effectiviteit bewezen is. Onze opleidingen kunnen plaatsvinden in één van de vestigingen van Faresa of in je bedrijf zelf. Daarnaast geven onze psychologen interne opleidingen voor één specifiek bedrijf of nodigen wij werknemers van verschillende bedrijven uit voor een open opleiding.

Een vrouw volgt een online opleiding op haar laptop

Tussenkomst bij opleidingen

Wist je dat je mogelijk in aanmerking komt voor subsidiemaatregelen wanneer je één van onze opleidingen volgt? Via de KMO-portefeuille kan je als KMO genieten van een financiële tegemoetkoming voor onze opleidingen als deze het functioneren van het bedrijf verbeteren. De opleiding kan in dat geval voor 50% worden gesubsidieerd met een maximum van 2.500 euro per kalenderjaar. Hoe ga je aan de slag? Via de elektronische ondernemerschapsportefeuille op www.kmo-portefeuille.be. Verder kan je als werknemer gebruik maken van opleidingscheques om een opleiding van Faresa bij te wonen. Per opleidingscheque waar je gebruik van maakt, wordt de helft door de Vlaamse overheid gefinancierd.

Wist je dat je mogelijk in aanmerking komt voor subsidiemaatregelen wanneer je één van onze opleidingen volgt?

De cheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB tot twee maanden na de start van een opleiding en zijn 14 maanden geldig.

 

Ontdek meer over onze opleidingen

Onze psychologen delen hun expertise op het vlak van het voeren van verzuimgesprekken, conflictbemiddeling en burn-outpreventie. Heb je vragen over één van onze opleidingen? Voor concrete informatie over de data, het aantal sessies en de kostprijs per groepstraining contacteer je ons via info@faresa.be of 011/75.80.55.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out opleiding verzuim

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out opleiding verzuim

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55