opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out

Onze opleidingen

Je leiderschapskills bijschaven, een burn-out voorkomen en behandelen, verzuim op een effectieve manier aanpakken of conflictsituaties op de werkvloer oplossen. Het Faresa team heeft een uitgebreide kennis in huis omtrent deze problematieken en is een unieke partner in het geven van professionele opleidingen. We stellen ons aanbod voor!

Uitgebreid aanbod aan opleidingen

Faresa verleent een wijde waaier aan theoretisch onderbouwde opleidingen voor zowel werknemers als bedrijven. Wat behoort nu precies tot ons aanbod? Een opleiding leidinggeven, opleiding burn-out, opleiding verzuim en cursus conflictbemiddeling. Hierbij baseren wij ons steeds op gedragstherapeutische principes waarvan de effectiviteit bewezen is. Onze opleidingen kunnen plaatsvinden in één van de vestigingen van Faresa of in je bedrijf zelf. Daarnaast geven onze psychologen interne opleidingen voor één specifiek bedrijf of nodigen wij werknemers van verschillende bedrijven uit voor een open opleiding.

Een vrouw volgt een online opleiding op haar laptop

Tussenkomst bij opleidingen

Wist je dat je mogelijk in aanmerking komt voor subsidiemaatregelen wanneer je één van onze opleidingen volgt? Via de KMO-portefeuille kan je als KMO genieten van een financiële tegemoetkoming voor onze opleidingen als deze het functioneren van het bedrijf verbeteren. De opleiding kan in dat geval voor 50% worden gesubsidieerd met een maximum van 2.500 euro per kalenderjaar. Hoe ga je aan de slag? Via de elektronische ondernemerschapsportefeuille op www.kmo-portefeuille.be. Verder kan je als werknemer gebruik maken van opleidingscheques om een opleiding van Faresa bij te wonen. Per opleidingscheque waar je gebruik van maakt, wordt de helft door de Vlaamse overheid gefinancierd.

Wist je dat je mogelijk in aanmerking komt voor subsidiemaatregelen wanneer je één van onze opleidingen volgt?

De cheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB tot twee maanden na de start van een opleiding en zijn 14 maanden geldig.

 

Ontdek meer over onze opleidingen

Onze psychologen delen hun expertise op het vlak van het voeren van verzuimgesprekken, conflictbemiddeling en burn-outpreventie. Heb je vragen over één van onze opleidingen? Voor concrete informatie over de data, het aantal sessies en de kostprijs per groepstraining contacteer je ons via info@faresa.be of 011/75.80.55.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out opleiding verzuim

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.
opleidingen opleiding professionele opleidingen burn out opleiding verzuim

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55