STRESS EN BURN-OUT

Ons team tracht jouw organisatie bij te staan in de strijd tegen de risico’s die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt. Stress en burn-out treden veelvuldig op en zijn slechts het topje van de ijsberg waardoor je medewerkers niet elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. 

Burn-out preventie is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen werkgever en werknemer. Des te meer omdat een ongezond samenspel tussen burn-out risico’s op het werk en een gebrek aan vaardigheden bij jezelf burn-out in de hand werkt. Het risico op burn-out verlagen is dus in de eerste plaats dit samenspel begrijpen. Zo kan je jezelf samen met deskundige van Faresa wapenen tegen escalatie en uitval op het werk. Bij Faresa brengen we jou via coaching bij hoe je de eerste signalen van burn-out kunt herkennen en hoe je aan goede burn-out preventie kunt doen, grenzen stellen is hier belangrijk.  

Bruisend van energie en met een rugzak vol kennis en expertise, willen we je bijstaan bij elke stap die je met je organisatie en medewerkers neemt op weg naar verandering.

Aanbod Faresa

Stress is geen boosdoener indien het geen chronisch karakter krijgt en men enig gevoel van controle heeft. Als dit laatste dreigt te verminderen in combinatie met uitputtingsklachten, komen we in een risico-zone voor burn-out terecht. Voor deze training bestaan twee varianten, voor alle medewerkers van een organisatie of voor leidinggevenden. In de training voor alle medewerkers bieden we handvaten om het eigen risico te bepalen en te managen. In de training voor leidinggevenden gaan we in op signaalherkenning en concrete handvaten om medewerkers die signalen vertonen te begeleiden.

Beheers je risico op burn-out met BOA

BOA of BurnOutAid is een smartphone applicatie die is ontwikkeld om mensen meer bewust te maken van hun risico op burn-out, maar dit ook te leren nuanceren. Zo'n 30% denkt aan een burn-out te lijden, terwijl in realiteit 1 tot 8% er effectief onder lijdt.

Aan de hand van BOA kan je jouw risico op een burn-out bepalen en krijg je handvaten om je eigen risico te managen. Na een uitgebreid onderzoek in samenwerking met Universiteit Maastricht kunnen we met zekerheid stellen dat we een prachtige tool in huis hebben om mee op te nemen in elk beleid voor mentaal welzijn.

Bedrijven die graag willen kennismaken met de BOA app kunnen zich inschrijven voor onze gratis sessie Breakfast@Faresa: MANAGE JE RISICO OP BURN-OUT MET JE SMARTPHONE

 

 


 

Breakfast@Faresa als kennismaking

Wil je graag eerst kennismaken met Faresa gekoppeld aan een interessante topic? Dan is Breakfast@Faresa zeker iets voor jou. Elke maand serveren wij een lekker ontbijt gekoppeld aan een inspirerende sessie binnen onze expertise 'Welzijn op het werk'. De plaatsen zijn beperkt dus vergeet je niet vooraf in te schrijven om zeker te zijn van je plaats. 

 

DO 19 APRIL 2018: MENTALE VEERKRACHT
DO 17 MEI 2018: GROW YOUR TALENT 
DO 21 JUNI 2018: MANAGE JE RISICO OP BURN-OUT MET JE SMARTPHONE


INSCHRIJVEN

Stuur een mail naar b2b@faresa.be met als onderwerp de sessie waaraan je wenst deel te nemen.
 Exclusief aanbod

Faresa lanceert een exclusief aanbod voor eigenaars-ondernemers die zowel het kapitaal als de leiding van zijn of haar bedrijf in handen heeft. Wil je er van meet af aan bij zijn? Stuur een mail naar b2b@faresa.be met als onderwerp 'Faresa exclusief'.
Wij brengen je dan als eerste op de hoogte van dit aanbod.


Contact

Onder het motto 'zorgen voor welzijn' stellen wij alles in het werk om van jouw organisatie een plaats te maken waar performantie en 
welzijn hand in hand gaan. Neem contact met ons op om te kijken wat Faresa voor jouw bedrijf en organisatie kan betekenen via b2b@faresa.be

 


Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Tielt-Winge
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Dilsen-Stokkem
011/75 80 55

Faresa Genk
011/75 80 55

Faresa Bilzen
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55