psychologen therapie individuele therapie online therapie

Onze troeven

Ben je op zoek naar een betrouwbare psycholoog in jouw buurt? Dan staan de deskundige psychologen van Faresa steeds voor je klaar. Empathie, deskundigheid, echtheid, maatwerk… Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor Faresa. We overlopen alvast even waarom het nu precies een goed idee is om op Faresa te vertrouwen.

Deskundig en dichtbij

Eén van de grootste troeven van Faresa is de vakkundigheid van onze psychologen. Ze zijn getraind in het detecteren van problemen, zoeken naar de meest efficiënte aanpak en bieden concrete oplossingen aan. Al onze medewerkers zijn daarnaast erkend door hun beroepsverenigingen en onderschrijven de geldende deontologische codes. Ons team hecht dan ook veel belang aan discretie en respecteert het beroepsgeheim, want het is onze prioriteit om jouw privacy te waarborgen.

 

Eigen onderzoek en evaluatie

Naast de evaluatie van iedere individuele therapie of training, voeren we onderzoek uit op praktijkniveau om de algemene effectiviteit van onze behandelingen na te gaan. Hierover werden reeds presentaties gegeven op internationale congressen zoals het Europees Congres voor Gedragstherapie. Verder schrijven onze medewerkers artikels over ons aanbod en de gebruikte meetinstrumenten. De afdeling Faresa B2B behaalde in oktober 2013 bovendien het Qfor kwaliteitslabel en is erkend door de Vlaamse KMO-portefeuille.

Ben je op zoek naar een betrouwbare psycholoog in jouw buurt?

Echtheid en betrouwbaarheid

Faresa staat voor echtheid. We hebben een passie voor zorg en dat merk je aan de manier waarop we te werk gaan. Een persoonlijke benadering en empathie naar individuen of bedrijven toe is dan ook één van onze kwaliteiten. Bij Faresa leven we ons in om de moeilijkheden perfect aan te voelen, te begrijpen en op te lossen. Daarom zetten we jouw noden op de eerste plaats. Betrouwbaarheid en nazorg worden daarenboven hoog in het vaandel gedragen. Dit zodat de effectiviteit van projecten op lange termijn voelbaar blijft. 

Eén van de grootste troeven van Faresa is de vakkundigheid van onze psychologen.

We geloven niet in one-shot opleidingen, maar in een gedeelde aanpak voor welzijn en continuïteit.

 

Kiezen voor Faresa is kiezen voor kwaliteit

Het Faresa team streeft naar een emotionele klantenrelatie, operationele excellentie en up-to-date oplossingen. In onze vestigingen in Leuven, Hasselt en Brussel delen we onze expertise maar al te graag. Wil je onze vernieuwende online therapie gebruiken? Ontdek dan snel onze app en het e-learning platform!

Zorgen voor welzijn: Psychologenequipe

Faresa is begaan met het welzijn van haar team. Hiertoe hebben we het project “Zorgen voor welzijn: Psychologenequipe” opgestart in september 2017 met steun van het Europees Sociaal Fonds. Met dit project streeft Faresa naar een emotionele relatie met haar medewerkers in een context waar deskundigheid, duidelijkheid en verbondenheid centraal staan

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

psychologen therapie individuele therapie online therapie training

Echte getuigenissen

 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  Ik schrok van de eigenschappen van piekeren die zo hard overeenkomen met mezelf. Denk dat er wel meerdere mensen hun ogen zouden opentrekken. Als we de cursus volgen zijn we er al van bewust.
 • Benedikte Vandormael (Dienst Gezinsondersteuning)

  Stad Hasselt

  Faresa is een zeer professionele partner om mee samen te werken. Vooral de ondersteuning van kinderen in de scholen gebeurt op een zeer aangename manier.
 • Johan Cox (Verpleegkundig – Paramedisch Directeur)

  Ziekenhuis Maas en Kempen

  Faresa is een toegevoegde waarde voor elk bedrijf: "High - level op vlak van professionaliteit" en "integere leiding"
 • Jo Mellemans (CEO)

  Het Poetsbureau

  Professioneel en ongezien kwalitatief. Direct meetbare positieve resultaten.
 • Deelnemer 'Pieker je niet ziek' 18+

  De training was laagdrempelig en evenwichtig. Door het beperkt aantal deelnemers was er veel gelegenheid om per individu dieper in te gaan op de verschillende situaties. Dat maakte het aangenaam om open te zijn.
psychologen therapie individuele therapie online therapie training

Faresa Antwerpen
03/294 73 02

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
016/46 80 55

Faresa Brussel
0800/63 889

Faresa Tielt-Winge
0800/63 889

Faresa Geel
014/73 83 87

Faresa Dilsen-Stokkem
089/21 48 58

Faresa Genk
089/36 73 30

Faresa Bilzen
0800/63 889