Regisseer jouw welzijnsbeleid

De meeste beleidsmakers, preventieadviseurs en HR medewerkers die we ontmoeten hebben een helder idee van wat ze willen bereiken. De weg ernaar toe is echter nog niet duidelijk of gefragmenteerd. Nadat we goed geluisterd hebben, proberen we te bekijken of onze projecten of digitale tools de gaten kunnen opvullen en de lijm bieden voor een samenhangend en meetbaar beleid.

Projecten

Bij Faresa specialiseren we ons in het uittekenen en opzetten van projecten welzijn op het werk op maat van jouw organisatie. We zijn actief voor organisaties van verschillende grootte en in verschillende sectoren. We mogen volgende charmante spelers uit zorg, onderwijs of overheid tot onze partners of klanten rekenen (Intesa, AZ Vesalius, Stad Hasselt, UCLL, Universiteit Hasselt), maar ook binnen de industrie, verzekeringen, retail, transport en dienstenchequesector konden we topnamen overtuigen om voor Faresa te kiezen (Tessenderlo Chemie Group, Colruyt, AG Insurance, Essers, Het Poetsbureau). 

Ze kozen voor ons omdat we deskundig zijn, in dialoog gaan en dichtbij de medewerker én de organisatie staan met volgende projecten:

 • Analyse welzijn of risico-analyse psychosociale aspecten
 • Aanbod in groep of opleidingen
 • Individuele coaching (Employee Assistance Program (EAP) of outplacement)
 • Consultancy

We werken dus zowel preventief als curatief, individueel of in groep, face-to-face of blended in combinatie met onze Faresa Digital Tools.

Faresa Digital Tools

De digitale tools van Faresa zijn in ontwikkeling sinds 2013 en kenden een sterke uitbreiding in aantal en toepassing de voorbije jaren. Het is eveneens mogelijk om onze ontwikkelde kennis te benutten voor uw eigen projecten via consultancy of white label toepassingen. De smartphone applicatie (iOS en Android) die we zelf ontwikkelden staat u toe om een vinger aan de pols te houden bij uw volledige personeelsbestand voor tal van onderwerpen gerelateerd aan welzijn (arbeidstevredenheid, analyse welzijn (5 A's), veerkracht, stress en burn-out, focus, ergonomie, vitaliteit,...). We bieden de digitale tools als poortfunctie voor digitale screening en digitale interventie via smartphone en web, gevolgd door een face-to-face aanbod om de gekozen welzijnsaspecten te verbeteren (zie projecten). De dashboards (business intelligence platform) met zicht op de effectiviteit en naar wens verzuim of arbeidsongevallen zijn on the fly te raadplegen voor preventie en HR medewerkers. Het gaat dus om een high-end rapportering hetgeen u in staat stelt tot future proof screenen en dynamisch risicobeheer.

Interesse?

Heb je interesse in het opzetten van een project en zoek je een goede sparring partner of provider? Contacteer ons dan voor meer informatie of voor een afspraak. Ons team staat voor je klaar om oplossingen te helpen bedenken, in volledige dialoog, passend bij jouw visie, aangevuld met ons aanbod en expertise.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiŽntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Hasselt
011/75 80

Faresa Brussel
011/75 80 55