Workshop omgaan met acute examenstress


Zijn je eerste examens in zicht of heb je regelmatig last van stress in deze drukke periode? Spanning ervaren tijdens de examens is heel normaal maar soms loopt dit zo hoog op dat je niet meer normaal kan functioneren.  

Gelukkige valt er iets aan te doen! In deze workshop geven we je handige tips en tricks om de examenperiode zo relaxed mogelijk door te komen. We bekijken samen met jou wat je kan doen op momenten dat de stress jou te veel wordt en helpen je bij het maken van een realistische planning.  

Voor wie?

Deze training is bedoelt voor jongeren tussen 12 en 16 jaar.

 

Wanneer?

Deze workshop bestaande uit twee sessies van 2 uur gaat door in de weken van 22 en 29 november. De exacte data volgen snel!  

Waar?

Faresa Hasselt (Boerenkrijgsingel 44 bus 2, 3500 Hasselt)

Faresa Leuven (Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven)

Faresa Brussel (Rue Joseph Stevens 7, 1000 Brussel, 14de verdieping)

Faresa Geel (Baantveld 1, 2440 Geel)

Faresa Antwerpen (Arenbergstraat 2, 2000 Antwerpen)

Faresa Mechelen (Van Kerckhovenstraat 14/001)

Aanmelden?
Aanmeldingen gebeuren via https://forms.office.com/r/MKZjp3Tqfy, voor woensdag 17 november 2021. Het aantal plaatsen is beperkt tot 8 personen. Bij een te laag aantal inschrijvingen wordt er afgesproken op een centrale locatie of wordt er een individuele begeleiding aangeboden.

 

Kostprijs? 
De totale kostprijs van deze workshop bedraagt 30 euro (15 euro per sessie) en is vooraf te betalen. Bij het voortijdig beëindigen wordt de overige sessie niet terugbetaald. Het intakegesprek is niet in de prijs inbegrepen (60 euro).

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
s011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55