Een afspraak maken via het secretariaat van Faresa 

 

Wenst u een afspraak te maken met een van onze psychologen, maar vindt u niet meteen een gepast moment of staat uw psycholoog niet in onderstaand boekingssysteem, dan kan u contact opnemen met het secretariaat van Faresa via het nummer 011 75 80 55.

 

Wenst u uw afspraak te annuleren, doe dit dan ten laatste 48u voor de aanvang van uw afspraak. Annuleert u laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen. Neem contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 


Zelf een afspraak maken via het boekingssysteem 

 

Via onderstaand boekingssysteem kan u een afspraak maken met een van onze psychologen. Na het maken van een afspraak zal u een bevestigingsmail ontvangen. Let op: deze bevestigingsmail kan in uw spamfolder terechtkomen. 

 

Heeft u nog vragen of vindt u de bevestigingsmail niet meteen terug, neem dan gerust contact op met het secretariaat van Faresa op het nummer 011 75 80 55.

 

Wenst u uw afspraak te annuleren, doe dit dan ten laatste 48u voor de aanvang van uw afspraak. Annuleert u laattijdig, dan zal Faresa de afspraak alsnog aanrekenen.


Tarieven 

Betaling gebeurt steeds via Payconiq aan het einde van elke sessie.

 

1x dossierkost: €35

 

Behandeling bij een klinisch psycholoog met een afgeronde therapieopleiding: 

€85 / 50 min.

 

Behandeling bij een klinisch psycholoog: €75 / 50 min.

 

Relatietherapie: €85 / 50 min.

 

Diagnostiek: €85 / 50 min.

 

Alle mutualiteiten voorzien terugbetaling voor therapie, afhankelijk van de leeftijd. We verwijzen graag naar de site van jouw mutualiteit voor specifieke info. Bespreek met uw psycholoog of een terugbetaling bij uw mutualiteit mogelijk is.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.

Faresa Hasselt
011/75 80

Faresa Brussel
011/75 80 55