coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk

Individuele en team coaching

We leven in een complexe wereld en worden dagelijks geconfronteerd met struikelblokken thuis, op de werkvloer of binnen de schoolmuren. Net daarom vervult Faresa de rol van psychosociale welzijnspartner. Met een variëteit aan coaching spelen we een belangrijke rol in het bijdragen tot veerkracht en dit met aandacht voor welzijn op school en welzijn op het werk.

 

Coaching voor welzijn op school

Zowel voor lager, secundair als hoger onderwijs is Faresa een unieke partner. Via individuele coaching of begeleiding in groep verbeteren we het geestelijk welzijn op school. We handelen preventief en curatief om psychologische problemen te behandelen. Denk aan faalangst, pestgedrag, angsten en depressie of het opvangen van emoties bij aangrijpende gebeurtenissen. Onze psychologen ondersteunen daarnaast kinderen met leerproblemen via remedial teaching en versterken sociale vaardigheden via individuele coaching. Bovendien kan je een studiedag organiseren of een beleid uitwerken omtrent een issue.

 

Coaching voor welzijn op het werk

Faresa beschikt over expertise in het detecteren, vermijden en oplossen van psychosociale problemen bij werknemers. Om welzijn op het werk tot het hoogste niveau te tillen, stellen wij een evidence based coaching voor op maat van je bedrijf. Door middel van individuele coaching of teamcoaching leren we werknemers enerzijds omgaan met pesten of stress en bieden we bemiddeling bij conflicten. Anderzijds kan je het beleid vormgeven om moeilijkheden te voorkomen die psychotherapie vereisen (bijvoorbeeld coaching over burn out preventie). Verder is het employee assistance program een sterke troef van Faresa. Dit begeleidingsprogramma kan op jaarbasis aangewend worden als coaching.

 

Individuele coaching

Jong of oud, werknemer of bedrijfsleider, onze individuele coaching is op maat gemaakt. Of je het nu moeilijk hebt met stress op het werk, het leggen van sociale contacten of piekeren, onze psychologen begrijpen dat je heel wat moeilijkheden in je levensloop kunt ervaren en geven daarom een deskundig duwtje in de rug.

 

Schakel Faresa in voor jouw coaching

Remedial teaching, leren omgaan met pesten, sociale vaardigheidstraining, bemiddeling… Bij Faresa heb je de keuze uit verschillende toepassingen van coaching. Wil jij het welzijn op het werk of op school verhogen via onze individuele coaching of team coaching? Met al je vragen kan je terecht op info@faresa.be! Meer over het employee assistance program ontdek je hier.

Voor Wie?

Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers

Het Faresa-team

Meer mensen

Het laatste nieuws

coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk welzijn op school

Echte getuigenissen

 • Ansell

  Brussel

  Ansell, een wereldspeler op vlak van veiligheidskledij, heeft onze digitale tool voor burn-out screening en aanpak ingezet in hun Brusselse hub.
 • Universiteit Hasselt - IMOB

  Hasselt

  We onderzoeken of we een app voor de preventie en behandeling van depressie kunnen ontwikkelen die rekening houdt met de vernauwing van het gedragsrepertoire (sociaal en fysiek) en dit op basis van locatie!
 • Crosscare

  Turnhout

  Samen met zorgactoren zoals huisartsen, het ziekenhuis van Turnhout en Licalab gaan we onze prescreening slaap verbeteren en uittesten in patiëntengroepen uit die regio. Thomas More Hogeschool is betrokken.
 • Orde Van Vlaamse Balies

  Brussel

  Faresa rondde net de analyse welzijn voor Orde van Vlaamse Balies af. Deze analyse was erop gericht om zicht te krijgen op het welzijn van de pleitende advocaat. Een dynamisch risico-beheersysteem komt eraan.
 • Aperam

  Genk

  Aperam koos voor een uitrol van onze digitale tools voor hun werknemers in samenwerking met hun interne medische dienst. Een mooi staaltje van multidisciplinair en innovatief werk.
 • AG Health Partner

  Brussel

  AG Health Partner heeft Faresa als partner gekozen om mee te werken aan hun wellbeing platform. De kennis die Faresa sinds 2013 heeft opgebouwd wordt toegepast in dit project.
 • Weygers

  Hasselt

  Weygers investeert in opleidingen voor hun personeel met betrekking tot welzijnsbevordering. Volgende thema's komen aan bod: stress en burn-out, leiderschap, slaap,... en dit tijdens aangename lunchpauzes.
coaching individuele coaching team coaching welzijn op het werk welzijn op school

Faresa Antwerpen
011/75 80 55

Faresa Hasselt
011/75 80 55

Faresa Leuven
s011/75 80 55

Faresa Brussel
011/75 80 55

Faresa Geel
011/75 80 55

Faresa Mechelen
011/75 80 55